Tuesday, December 21, 2010

Kantoi main dalam tandas

Kisah ni berlaku masa aku pegi shopping complex last weekend. Aku masuk la 1 tandas awam ni. elok jer aku masuk aku dengar bunyi yg meragu-ragukan dlm tandas sebelah aku. lain mcm jer bunyinyer. pastu tiba2 dengar bunyi kecoh2. aku tgk la. rupa2nya ada budak ni kantoi main psp dlm tandas. bapak dier punya tunggu lama kt luar, rupa2nya budak tu leka main psp sampai bapak dia naik angin. hehe sian budak tu kena tarik telinga..



*sekadar gambar hiasan

No comments:

Post a Comment

Post a Comment